Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Okozhat a hűtlenség amnéziát?

Okozhat a hűtlenség amnéziát?

Hova tűnt a krimikirálynő 11 napra?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Agatha Cristie 1926 december 3.án autóba ült és elhajtott. Sekinek nem mondta el hova tart, senkitől nem köszönt el. Autóját nem sokkal később megtalálták a Guilfordhoz közeli Newlands Cornernél, az írónőnek azonban nyoma veszett.

Feltételezések szerint az eltűnéshez köze volt akkori férjének, Archie Christie-nek. Ám kiderült, hogy nem úgy, ahogy azt gondolták. 

 

Hűtlensége lehetett az oka eltűnésének, de nem ő tüntette el párját.

 

A VOUS cikke fellebbenti a fátylat a rejtélyről.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei