Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Párkapcsolati gátfutás

Párkapcsolati gátfutás

Megugorjátok?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Az összeköltözés sosem egyszerű dolog, főleg amikor oszlik a rózsaszín köd, és előbújnak az együttéléssel járó kis apró feszültségek és kérdések.

 

Például, hogy mi legyen a vacsora és azt ki készítse el? Ki mosogasson, pakolja be a mosógépbe a szennyest? Ki teregessen? Ki vásároljon be, fizesse be a számlát, vigye le sétálni a kutyát, ha van.

 

Ki keljen előbb, ki főzze le az első adag kávét, súrolja ki a kádat?

 

Hogyan kell fordítani a wc papír gurigát, mi legyen a wc tetővel?

 

Ha nem találjátok meg gyorsan a válaszokat, akkor azok elhatalmasodhatnak az életetek felett, és szétzúzhatják azt. Érdemes időben kommunikálni a súrolásról, súrlódásról.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei