Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Hajszépítő őszi trükk

Hajszépítő őszi trükk

Hajitató

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nyár végére, mire beköszön az ősz, a haj sokat veszít hidratáltságából: kiszárítja a Nap, a gyakori pancsolás. Nyáron egy kicsit mindig gondatlanabbul bánunk a hajunkkal (is), ahogy bőrünk is megsínyli a nyári hónapokat.

 

Ősszel a két legfontosabb feladat a haj víztartalmának visszaszerzése valamint a haj feltöltése ásványi anyagokkal vitaminokkal.

A megfelelő víz elfogyasztása mellett ebben az aloe vera valamint a búza és selyemprotein segíthet, ezek ugyanis segítenek megkötni a vizet a hajban,

 

E mellett cink, vas, réz valamint A, E, C vitaminok bejuttatása a szervezetbe (akát tabletták formájában) elengedhetetlen.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei