Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Játék az élet

Játék az élet

Mersz gyerek maradni?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Egy kicsit felnőttként is szeretne mindenki gyerek maradni. Játszani. Elfelejteni, hogy az élet tengernyi felelősség, kemény döntések sorozata és lemondás. 

 

A párkapcsolat, főleg egy új kapcsolat azonban remek játszótér lehet: kihozni a másikból a gyereket, vagy megmutatni a másiknak a bennünk rejlő gyerek- ént fantasztikus lehetőség. Legyen az egy buta aszfaltrajz, lecsúszni egy csúszdán vagy kíméletlenül elporolni a másikat egy társasjátékban, ártatlan szórakozás és remek stresszoldás is egyben. 

 

Mindeközben észrevétlenül tudhatunk meg a másik személyiségéről egy sor dolgot. Milyen erős az önérzete, tud e veszíteni, mennyire nagyvonalú, van e benne hajlam a csalásra vagy a maszatolásra......

 

Játszani tehát jó és kifejezetten hasznos dolog.  

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei