Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Mikor mutasd be a kedvest?

Mikor mutasd be a kedvest?

Elfogadás és bizalom

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Valószínűleg mindannyian azt szeretnénk, ha az új párunk és a meglévő csemeték egy szempillantás alatt megkedvelnék egymást és egycsapásra CSALÁDKÉNT funkcionálhatna a jövőben a csapat. A valóságban azonban ez sokkal nehezebb, mint álmainkban. Mert a gyerekek nem feltétlenül fogadják nyitottan az új jövevényt és ennek semmi köze ahhoz, hogy az általunk kiszemelt ember szerethető e vagy sem. 

A bemutatása is okozhat fejtörést, hacsak nem egészen apró gyerekről van szó, a nagyobbacskák egyrészt kíváncsiak a másikra, másrészt meg elutasításuk kiverheti a biztosítákot a legjámborabb felnőttnél is.

 

Egy biztos, addig, amíg magunk nem vagyunk biztosak érzelmeinkben és az elköteleződés szándéka a pár mindkét tagjánál nem határozott, felesleges a gyereket bevonni. Ráér a bemutatkozás, mert a zsenge kapcsolat könnyen elhasadhat a gyerek féltékenységén, ellenszenvén, ellenséges magatartásán. És nem biztos, hogy a másik menekül el, meglehet épp magunk leszünk azok, akik megrémülünk és nem akarjuk majd a csatákat bevállalni.

 

Fotó: Shutterstock.

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei