Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Miért maradtok, ha mehetnétek is?

Miért maradtok, ha mehetnétek is?

Visszahúz a mocsár

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Örökké marjátok egymást és ez az elején még betudható a szenvedélynek is, meg persze csiszolódtok..... de mi a pálya akkor, ha ez nem változik, ha örökös a feszültség, az egymás meg nem értése, a súrlódás.

 

Amikor nincs tisztelet a kapcsolatban, nincs gyengédség, amikor szinte ellenséggé válik a másik az évek alatt, de nem engeditek el a másik karmolászó kezét. Azt mondjátok, hiszen szeretitek egymást és ez a SORS, hát az rendezte így, hogy is lehetne másként, amikor a századik szakítási kísérlet után is visszasompolyogtok egymáshoz?

 

Pedig lehet nem a sors és nem is szerelem, egyszerűen féltek az elszakadástól, az új felvállalásától és a felelősségtől saját életetek felett.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei