Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Szerelmes mese

Szerelmes mese

Érzelembomba

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Az, hogy milyen az igazán tiszta, minden nehézséget legyőző, határokat is átlépő szerelem, a mesék mutatják meg nekünk. 

 

Szerelem-eszencia a mese, remény és érzelembomba, amely mentén gyerekként elképzeljük, felnőttként vágyjuk, hogy hasonló gyönyörűségben lehessen részünk.

 

Egyre többen nyúlunk vissza a mesék tiszta világához, leginkább akkor, amikor újratöltésre, újraélsztésre van szüksége a szívnek egy-egy nagy csapás, szakítás után. Tapasz a szívre a mese igazsága. És ígéret, hogy az igaz szerelem az örökkévalóságig tart. Ami nem...... az nem is volt az igazi. El kell engedni.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei