Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Gömbölyű de fogyaszt - íme a borsó

Gömbölyű de fogyaszt - íme a borsó

Nyersen vagy párolva igazi gyöngydiéta

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Talán nem is gondolnád, de a kis zöld szemek nemcsak egészségesek, hanem a fogyásban is segíthetnek.

 

Iktass be a diétádba minél többet belőle, és akár heti másfél kilót is fogyhatsz: a zöldborsó magas rosttartalma miatt tisztít, és megszabadít a salakanyagoktól, fehérjetartalma az izmok építését segíti. Párolva, ha bírja a gyomrod, nyersen, levesben, vagy diétás főzelékként elkészítve bátran fogyaszhatod egész nyáron!

 

Fotó: Pixabay.com

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei