Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Árulkodó randi

Árulkodó randi

Természetbarát szerelem

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Sokat elárul a másikról az, hogy hova hív randevúra. Nem feltétlenül az anyagi helyzetére utalok ezzel inkább arra, hogy mi az, ami igazán közel áll hozzá.

 

Egy természetközeli randi például nyilván arra utal, hogy a másik szeret a szabadban tartózkodni, nem ijed meg egy kis napsütéstől vagy széltől és esetleg ezt is tesztelni szereté. Valószínűleg olyan társra vágyik, aki szintén szívesen van szabad levegőn.

Aki egy bevárlóközpont kávézójába invitál, persze még szeretheti a természetet (az is lehet szsakd éppen az eső), de aki igazán természetbarát eszébe se jutna nyüzsgő, zsúfolt helyszínt választani, vagy ha igen, akkor az egy növényház.

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei