Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Kitárulkozás

Kitárulkozás

Mit mesélj el magadról?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nehéz kérdés mit szabad megosztani a múltból az új kedvessel, és persze mikor?

 

A teljes őszinteség a nyerő és a korrekt, vagy jobb, ha életünk bizonyos mozzanatai titokban maradnak. Nem azért, mert feltétlenül rossz fényt vethet ránk, inkább azért, mert felesleges terhelni vele a másikat. Talán meg se értené, mert annyira más közegből érkezett. Azt a nyelvet nem beszéli, nem is érti.....

 

Lehet nem tudna mit kezdeni a gyerekkori sérülésekkel, vagy ha valaki agresszív volt velünk. Azzal se, ha olyan döntéseket kellett meghoznunk, ami akkor felforgatta az életünket...... természetesen az is lehet, akkor tesszük jól, ha megosztunk mindent a kedvessel. És rábízzuk élményeink, életeseményeink feldolgozását, elfogadását.

 

Nincs recept, csakis érzés alapján oszthatunk, fogadhatunk be. Magam részéről az őszinteségben hiszek.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei