Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Három romantikus film társkeresőknek

Három romantikus film társkeresőknek

Sírj rajtuk bátran!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Ezer és ezer szerelmes, könnyekig megható film van a piacon. Önző leszek a kedvenceimet ajánlom:)

 

A Szerelem hullámhosszán: karácsonyi történet nem csak a karácsonyra. Egy kisfiú és az apukákjának megható történetét a rádióban hallja meg egy fiatal lány és elhatározza megkeresi őket, mert szerinte az apuka az IGAZI. Bizony az:)

 

Szenvedélyek viharában: már csak azért is érdemes megnézni, mert Brad Pitt olyan romlatlanul fiatal volt még akkor, hogy abba belesajdul a női szív..... de a történet se semmi, a három fiútestvérről, akik egy nőt szerettek. Figyu.... zsepiket készítsetek!

 

Igazából szerelem: több szálon fut a történet és persze összeérnek a szálak, van benne minden szerelem, hűtlenség, más kultúrák találkozása, halál és esküvő..... Maga az élet, ne hagyjátok ki!!!!

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei