Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Újratervezés, új kapcsolat

Újratervezés, új kapcsolat

Nincs veszve semmi

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nem mondom, hogy felejtsd el, mert nem kell. Végül is életed része volt, álmaid megszemélyesítője, szerelem a javából. Csak véget ért. Talán az ő hibájából, talán mind a ketten tettetek érte, hogy megkopjon a érzelem vagy te követtél el hibát. Mindegy. Pakold el a szíved egy titkos rekeszébe gyönyörű élményként és tervezd újra az életed.

 

Nem kell kapkodni. Nem kell bizonyítanod senkinek, önmagadnak se, hogy még van értéked a "piacon", hogy klassz csaj vagy, hogy buknak rád a férfiak. Saját igazi értékeiddel valószínűleg tisztában vagy, nem kell hát sietned sehova.

 

Kicsit pihenj érzelmileg. Vegyél egy nagy levegőt, adj magadnak teret, időt. Előbb kezdj egy új hobbiba, minthogy újra igába hajtsd a fejed. Próbáld ki magad egy új területen, vagy utazz sokat. Nézd új szemmel a világot. Erősödj, gyógyulj meg teljesen, s akkor keresned se kell, magától talál rád a szerelem.

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei