Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Rejtett edzésformák

Rejtett edzésformák

Pattanj bringára

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Néha észre sem vesszük, nem ezért kapjuk elő a bringát, vagy húzunk nyúlcipőt, csak úgy kedvünk van hozzá. Kedvünk szottyn gyalog indulni munkába, a muka végén hazasétálni, vagy két kerékre pattanva átszáguldani a fél városon.

Edzés pedig ez is, rejtett edzésformák kísérik az életünket, öröm, ha észrevesszük, és ha tudjuk, mennyi mindent változtat meg az életükben. Mert sikerélményt adhat, de leginkább önbizalmat,állóképességet és egészséget.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei