Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Szerelemhormon

Szerelemhormon

Meg ami mögötte van....

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A szerelem megrészegít, tartja a mondás, és ez mostantól IGAZ kifejezésnek tekintendő. Annál is inkább, mert a Birminghami Egyetem kutatói rájöttek arra, hogy a csókolózáskor temelődő oxitocin az alkoholhoz hasonlóan hat az agyunkra. Egészen pontosan lerészegít minket: serkenti a GABA nevezetű ingerületátvivő anyag gátló hatását az agy prefrontális kérgében valamint a limbikus rendszerben. Ezek az agyterületek egyébként a stressz és a szorongás érzékelésének szabályozásáért felelősek.

Ha kábulatra vágytok - szabad a csók!!!

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei