Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Mondd, hogy szeretsz

Mondd, hogy szeretsz

Kommunikáció a párkapcsolatban

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Ki szeret jobban, ki szeret igazán, kiben dúlnak hevesebben az érzelmek? Az, aki naponta százszor is elmondja, leírja, rajzolja szerelmét? Vagy szerethet az is forrón, igazán és őszintén, aki takarékosabban, visszafogottabban bánik érzelmei kifejezésével?

 

Nálam periódusok vannak, fellángolások a kifejezésben. Néha sok vagyok, néha áradok. Máskor egyetlen apró szív cserél gazdát egy egész hónapban.

 

De azt hiszem a szerelem szimbólumai és szavai ugyan nem feleslegesek, erősíthetnek is.... de jó lenne, ha anna is észrevennénk szeretetét, ha értenénk nyelvét, aki ebben tartozkodóbb, szemérmesebb.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei