Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Túl gyors a tempó

Túl gyors a tempó

Szexet vagy esküvőt!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nem tudom más hogy van ezzel, nekem gyors a társkereső férfiak tempója. Túl gyors a szexre törekvés, és túl gyors a másik véglet.

 

Szélsőségeket élek meg: szexeljek és/vagy költözzek össze azzal a másikkal, de tüstént.

 

Mintha nem lenne e két véglet között semmi, vagy igen, de annak kockázata van, abba be kell fektetni. Udvarolni kell. Elfogadni az udvarlást. És bizonytalan a végkifejlet, mert mi lesz, ha egymásra áldozunk pár hónapot, akár egy évet is, aztán mégis lép tovább a másik. Kárba veszett az energia. Inkább CSAK szex. Inkább osszuk meg a költségeket, próbáljuk ki az együttlakást, így minimális a veszteség. Ha.

 

Nem tetszik ez annyira nekem. Lassítanék. Kivárnék, amíg lassan kiderül, amíg lassan beérik. Amíg kibontakozik az, aminek ki kell bontakoznia.

 

Fotó: Shutterstock

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei