Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Orál és hármas menet

Orál és hármas menet

Nincs tabu a társkeresőkön

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Ahhhh micsoda mellek! Bírod a hármast Édes? Anál-orál mehet?

 

Íme néhány igazán pikáns kérdés egy hétköznapi társkeresőtől. Ő így indította (szerencsére nem itt) az ismerkedést, és ugyan nála volt türelmem és időm újra indítani a kommunikációt (kérlek kopogtass be újra, köszönjünk egymásnak udvariasan). Máskor nincs ehhez türelmem és késztetést sem érzek arra, hogy jó modorra tanítsak felnőtt férfiakat, vagy a fiaimmal egyidős fiúkat.

 

Próbálom elhitetni magammal, hogy nem sértő az erotikával indító kommunikáció, nem aljasítja le a nőt, hogy nem aláz meg, hogy nem tekint szextárgynak az a másik, csupán kulturáltságunk nem találkozik.

 

Mégis bánt, és hiszem, joggal bánt. Társat kereső nők vannak tucatnyi társkeresőn. Emberek, nem tárgyak, nem árulják a testüket és nem feltétlenül kívánnak ágyba bújni azonnal. Ilyen invitálásra kiváltképp nem.

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei