Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Melléfogások az első randin

Melléfogások az első randin

Elkerülheted

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Jó lenne megúszni a csalódást és azonnal megtalálni azt, aki mellett valóban boldog lehetsz. De kezdésként már az is jó, ha képes vagy elkerülni a azokat, akik csak játszani akarnak veled.

Figyeld hát nagyon a jelzéseket!

- Beszélgess nyiltan a társkeresésről és említsd meg, hogy néhány ismerősöd belefutott egyéjjeles kalandot kereső férfiakba, te azonban nem vagy erre kapható. Hidd el, az arca elárulja majd, ha ő is ebbe a csoportba tartozik.

- Beszéltesd a munkájáról és az időbeosztásáról. Hiába vonzódtok egymáshoz, ha teljesen más a munkarendetek - soha nem tudtok találkozni majd, vagy ha éppen nincs munkája, és érzékelhetően elégedett ezzel az állapottal, akkor folyton rajtad lógna. Minden értelemben.

- Hozd szóba az édesanyját, a lánytestvérét, vagy az exét, figyeld meg, hogyan nyilatkozik a nőkről. Ha egyöntetűen elutasító, akkor ne gondolkodj a fiúban. Rólad sem fog másként vélekedni.

 

Fotó: Shutterstock

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei