Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Nálatok ki viseli a nadrágot?

Nálatok ki viseli a nadrágot?

Dominancia a párkapcsolatban

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Kinek hangsúlyosabb a jelenléte a kapcsolatban? Ki dönt pénz, befektetés, kiadások, a gyerek oktatása, a lakás falainak festése körül. Ki mond Á-t, ki mondja ki az igent?

 

Ki az aki megkérdőjelezhetetlen, akinek jogai vannak, míg a másiknak csend a neve? Ki az aki domináns és hogyan, miért szerezte a döntő szerepet meg?

 

A VOUS cikkéből kiderül.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei