Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Én - idő a kapcsolatban

Én - idő a kapcsolatban

Engedd szabadon

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Az első időben természetes, hogy minden, de tényleg minden szabad percet együtt szeretnétek tölteni.

 

Ez később azonban finomodhat, egyikőtök vagy mindketten joggal szeretne lecsípni a közös időből egy ki nincs semmi bcsit, saját magára.

Olvasásra, egy film megnézésére, bambulásra, egy sörre a haverokkal vagy a kávéra a lányokkal.

 

És ezzel nincs semmi baj, a kiegyensúlyozott kapcsolat elbírja a távolságot, sőt szereti. Mert a kis távolság feltölt, visszahúz, erőt ad, impulzusokkal gazdagít. Nincs baj az én -idővel. Szükség van rá. Engedd, ha a másik kicsit magába húzódna vagy másokkal lenne és kérd te is ezt párodtól. Különben sok lesz az együtt.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei