Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Te mit változtatnál meg a múltadban?

Te mit változtatnál meg a múltadban?

Hozunk jó, hozunk rossz döntéseket

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Néha eljátszom a gondolattal, hogy visszalépek a múltamba. Nem ám olyan settenkedős módon, hanem bátran, lazán, úgy, mint akinek igenis joga van újra ott lenni és feladata is van, megváltoztatni a múltat. Újrakezdeni, kitörölni dolgokat. Más szavakat szólni, könnyeket letörölni, ránevetni arra is, aki bántott.

 

Megbántam én is sok mindent,  és ha a játék valósággá válna, a gyerekeim születésééig nem nyúlnék semmihez, met ha egy sóhaj is elmaradna, nem ők születnek meg, más csoda érkezne, de nekem a saját gyerekcsodáim kellenek.....

 

De utána azért gubancolnék. Oda-odakapnék az idő fonalához. Lépnék előbb, nem tűrnék sokat, és ha kell megakadályoznám azt is, hogy valaki belépjen mellém. Elkerülném. Mást meg csalogatnék sokkal korábban. Ígérnék neki fűt fát, szeretném, édeségemmel kínálnám, úgy, ahogy akkor régen nem mertem megtenni. Ma már  meghökkenteném, magamba bolondítanám. Szeretném. Máshogy szeretném. És félteném nagyon, mert ma már tudom, milyen érzés elveszíteni. Játszanék az idővel, ha bele is facsarodik a szívem.

 

Fotó: Shuterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei