Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Miért ne működne a káposzta?

Miért ne működne a káposzta?

Okok, amiért jó lehet

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Néha valóban nincs értelme újrakezdeni, mert túl nagy volt egyébként is a távolság, vagy a szakítás során túl messze szaladtak a felek. Néha be kell látni, hogy nincs közös jövő és akkor a lezárás után nem érdemes, nem szabad visszafordulni.

 

Néha azonban csak elcsúsztak valahogy a dolgok, elcsúsztak az elvárások, nem mertek a felek őszintén kommunikálni, és bár szerették egymást, a kapcsolat megsínylette a maszatolást, a taktikázást vagy a csendet.

 

Néha érdemes újraindítni a párbeszédet. Utat keresni, kis ösvényeket, még akkor is, ha dúl a düh. Tenni apróságokat, átbukdácsolni haragos tüskéken. Elfogadni az újabb sebeket. Szembenézni a hibákkal, megbocsátani és megbocsátást kérni a másiktól. Mert lehet, hogy csak együtt van igazán szép jövő. Kár lenne elengedni gyáván vagy dacból.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei