Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Tényleg túl vagy az exen?

Tényleg túl vagy az exen?

Jelek, hogy mégsem

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Szakítás után néhány héttel sokan jelentik ki hetykén, hogy ők bizony túl vannak már az exen. Mondtam ilyet én is, aztán meg is bántam. Mert egy hosszú kapcsolatot - főleg, ha abban szép, gazdagító érzések voltak - nem olyan könnyű lezárni. Még nehezebb akkor, ha épen te vagy a szenvedő alany, vagyis te nem akartad a kapcsolat vesztét, ám hiába küzdöttél, nem sikerült megmentened.

 

Az ilyenkor jelentkező kudarc, a veszteség és fájdalom nem múlik el egyik hétről a másikra. Különböző számítások vannak arra, hogy körülbelül mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy valódi legyen a lezárás (természetesen akkor sem biztos a dolog).

 

Nos egyesek szerint amennyi ideig tartott a kapcsolat, annyi ideig tart majd az elengedés is. Ha három év szerelem volt köztetek, akkor három év kell a stabil lezáráshoz. Ha öt évről volt szó, akkor öt év kell, mire az idő kimossa belőled a másik emlékét. Nyilván nem igaz ez a húsz évig tartó kapcsolatok esetén, de nagy valószínűséggel ott is hosszú évek kellenek majd az elengedéshez. 

 

Mások szerint azonban elég az együtt töltött idő 10%-a is. Vagyi ha öt évig tartoztál valakihez, akkor minimum öt hónap kell ahhoz, hogy ne facsarodjon el a szíved, ha eszedbe jut a másik, vagy ha meglátod az utcán.

 

Mik a jelei, hogy hamisan nyiatkozol?

 

Leginkább érzések formájában érhető utol a jelenség: még mindig dühös vagy, még mindig nehezen viseled a látványát, még nem voltál képes bedobozolni a közös élményeket. Érzel. Fáj. Nem kell ennél beszédesebb jel.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei