Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Szerelem barátság nélkül is lehet?

Szerelem barátság nélkül is lehet?

Nagy dilemma

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Sokan mondják, nem az a kérdés, hogy van e férfi és nő között CSAK barátság, az igazi kérdés ennél izgalmasabb. Létezik e szerelem barátság nélkül?

 

A barátság legfontosabb építőköve ugyanis az őszinteség: igen a barátjával egy nő simán lehet őszinte olyan kérdésekben is, hogy jól vagy rosszul áll e egy ing, milyen a frizurája, és hogy szerinte ráférne egy edzés. De ezeken a területeken lehetünk ősznték a szerelmünkkel anélkül, hogy megbántanánk a másikat?

 

A VOUS cikke válaszol a kérdésre.

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei