Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / A férfiak életét megváltoztatja a szerelem

A férfiak életét megváltoztatja a szerelem

Jobbak lehetnek tőlünk.....

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Hatunk egymásra. A férfi hat a nőre, a nő hat a férfire. Jobbak leszünk, gazdagabbak, nemesebbek.

 

Persze osztunk sebeket is, rombolhatjuk a másik életét, személyiségét. Állíthatunk korlátokat és elszenvedünk korlátokat. De azért hatunk a másikra. Kérgesítünk. Lágyítunk. Adunk feloldozást vagy begyógyítjuk azokat a sebeket, amiket mástól kapott a kedves. Gyógyulunk mi magunk is, vagy szenvedünk attól, hogy úgy bánik velünk, ahogy bánt vele valaki más. Pedig mi nem ezt érdemeljük....

 

A VOUS cikke erről mesél!

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei