Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Randin alkohol?

Randin alkohol?

Nem jó üzenet....

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nincs baj az alkohollal ha...... ha tudjuk mikor, kivel, hol és mennyit fogyaszthatunk belőle. Az első randi azonban szerintem nem az a felület, nem az az alkalom, ahol pohár után kell nyúlni.

 

Egy pohár bor persze nem a világ, de ha már randevú..... ki az aki elsőként rendel alkoholt? Ha a férfi partner - és tudjuk, hogy autóval érkezik, az azért elgondolkodtató, ha a nő rendel alkoholt, miközben a férfi csak narancslevet vagy ásványvizet rendel (mert vezet), az meg több, mint kínos. Arra utal, hogy estét sem bírunk ki alkohol nélkül, holott a valóságban meglehet hetek, hónapok óta az az első alkalom.

És ha rendelés, akkor mit? Egy zsírégető gyorsító, valami ütőset az elején, amit aztán felszívhat a szervezet, vagy egyetlen pohár száraz bort, amit elkortyolgatunk beszélgetés közben? Egy csajos, trendi koktélt, amire a fél havi fizetése rámegy szegény társkeresőnek?

 

Én biztosan alkoholmentes maradok a randin, jobb így,éles marad a szem, az elme és az érzékeim. A partnerre tudok figyelni.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei