Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Kiégés a társkeresésben

Kiégés a társkeresésben

Túl gyorsan, túl sok

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Olyan ez mint a ki nevet a végén játék, vagy azt hisszük szerencse kérdése, bekopogtat e az igazi. Aztán meg, hogy ki a gyorsabb, ki dob (mond) nagyobbat. Hány bábut ütünk le.....

 

Pedig nem játék és nem verseny a társkeresés, sőt, a nyugalom és a TÜRELEM az egyik legfontosabb eszköze a társkeresőnek. Aki nem kapkod, aki nyugodtan vár, nézelődik, de JELEN VAN, vagyis naponta felszalad az oldalra, elérhető, annak lehet esélye.

 

Néhányan azonban (és jobbára a férfiak még mindig) veresenynek látják a társkeresést, egy olyan pályának, ahol a végső cél ugyan a társ megkeresése, de azért nem árt addig is egy kis szórakozás, vagy a partnerek tesztelése......

 

Kár ezért a versenyért, és kár ha túl sok a teszt, az ugyanis gyors kiégéshez vezet. Nem lesz igazi az IGAZI érintése sem.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei