Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Párkapcsolati bűnök és feloldozás

Párkapcsolati bűnök és feloldozás

Te is nyithatsz új fejezetet

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Mindannyian követünk el hibákat. A párunk, vagy az exünk sem mentes ettől. Néha olyan nagy a hiba, hogy úgy érezzük, lehetetlen jóvá tenni. A hajó elsüllyedt, összetört, elvitte a szél. Mi meg, akár elkövetők voltunk, akár áldozatok, ott maradunk. Kifosztva, összezúzva, vagy éppen bűntudattal telten. 

 

Nehéz az elengedés (a párunk elengedése), és nehéz lehet a történtek elengedése is. De ha bennragadunk a helyzetben, akkor az lehetetlenné teszi a továbblépést.

 

Szakítás után nagyon fontos a gyászmunka, enélkül nem lesz továbblépés, továbbgondolás, de ha meggyászoltuk azt, akit elveszítettünk, akkor érdemes - a tanulságok levonása után - rehabilitálni önmagunkat. 

 

Megengedni magunknak a boldogságot. Új lapot nyitni, új útra lépni. Kinyitni ajtót, ablakot. Beengedni a közeledőket. Szeretetet adni újra, és elfogadni, ha más szeretni akar minket.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei