Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Az otthonod árulkodik rólad?

Az otthonod árulkodik rólad?

Éles kis teszthelyzet

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Lehet nektek is megvan a jelenet az Igazából szerelem című filmből, amikor hosszas (három éves) egymás kerülgetése után után végre az egyik főszereplő lánybeengedi a lakásába szerelmét. Csak öt percet kér és rohan, hogy eldugdossa a ledobált ruhákat, pizsamát és plüssöket. Rendet rakna, de hát lehetetlen, ennyi idő nem alkalmas arra, hogy JÓ KÉPET ALAKÍTSON ki magáról. A fiú azonban szerelmes fülig ér a szája és nem lát semmit, csak a lányt.

 

Más a helyzet azonban, amikor friss a kapcsolat és óvatos az ismerkedés. Akkor nagyon is számít a környezet, amelyben élsz. Ahogy szervezed, rendezed az életed, ahogy rendet teremtesz otthonodban. Lehet megvonni a vállunkat is, hogy "ugyan már, az én életem, az én otthonom, aki kedvel, fogadjon el így is.", de nem érdemes. Mert lehet kedvel téged az a másik, tetszel neki és meglepődik, amikor meglátja, hogy többnapos szennyes edény tornyosul a mosogatóban és nem tudtok leülni a kanapéra a vasalásra váró ruhák miatt. Az ok tökletesen mindegy lehet számára, hogy váltott műszakban dolgozol, hogy egyedül vagy a gyerekekkel, hogy örülsz, ha esténként beesel az ágyba. A rendetlen lakásnak nem jó az üzenete, és ezt érdemes észben tartanunk.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei