Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ne ócsárold az exedet

Ne ócsárold az exedet

Téged is minősít

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Véget ért. Lehet, hogy csúnyán, és lehet neki nagyobb, vagy rútabb szerepe volt a szakításban, mint neked.  Lehet, tele van haraggal a lelked és jó lenne ország-világ elé tárni fájdalmad. 

 

De jó, ha tudod, téged is minősít, mit mesélsz arról az emberről, akivel összekötötted az életed. Akivel együtt aludtál, akivel szerelmeskedtél akár évekig.

 

A VOUS cikke is erről mesél.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei