Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Szólíts meg kedvesen!

Szólíts meg kedvesen!

Kommunikáció a társkeresésben

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Megszólítás. Szép szavak. Ismerkedés.

 

Tűnődtem sokat, hogy szóba hozzam e a témát. Mert a tapasztalatok nem erről az oldalról származnak, de attól még érzékenyen érintenek, mint minden nőt, aki netes társkeresésre adja a fejét.

 

Az még hagyján, hogy a levelek egy része, amiben megkeresnek hemzseg a helyesírási híbáktól. Nem a készséggel kapcsolatos gond zavar, hanem az érdektelenség, hogy egy programon átfuttassa a kedvemért.... mert ha erre nincs ideje, igénye, akkor hogyan higgyem el, valóban érdekli a személyem. Másrészt a komikus szavak olvasása közben elveszik a mondandó EREJE és HITELESSÉGE.

 

Ennél azért sokkal jobban zavar, hogy nem szólítanak meg. Vagy ha igen, akkor émelyítő a SZÍVEM, a DRÁGA, a HUSOM megszólítás.

Ennél is jobban horzsol, ha az ismerkedés első percében intim kérdésekkel gyötörnek meg: "Hm... édeske, 70/D?" Mármint a kebelméretem, amit nem azért kérdeznek, mert köldökig érő dekoltázsban nyomom, hanem mert NŐ vagyok. Az se segíti elő az ismerkedést, ha megkérdezik, szeretem e ha kicsit perverz a szex, és nem segíti elő a kommunikációt, ha rákérdeznek hogy állok az orálhoz. A válaszom, fussunk még egy kört, kopogtass be újra.... soha nem teszik meg.

Van pedig kultúrája ennek is, kár hogy még tanulnunk kell.....

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei