Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Csomagban nem kell?

Csomagban nem kell?

Gyerek a szoknya mellett

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Andi 39 éves, csodaszép nő. Gyönyörű, hullámos fekete hajjal, vonzó alakkal. Andi édesanya, aki két tíz év alatti gyereket nevel. Jó édesanya, szereti a gyerekeit és felelőséggel gondoskodik róluk.

 

Arról mesél, hogy nehezen talál társat magának, pedig buknak rá a férfiak. Vonzódnak hozzá, szeretnének a közelébe kerülni. A kapcsolat azonban jellemzően megáll egy bizonyos szinten, mert a gyerekekkel már nem szimpatizálnak annyira a férfiak.

"Csomagban nem kellek", mondja Andi, csak egyedül. Kevés az olyan ember, aki felelősséggel és jószívvel osztaná meg velem úgy az életet, hogy abba a gyerekeim is benne vannak. Nem akarnak más férfi gyerekeiről gondoskodni, nem akarják más férfi gyerekeit nevelni, és ha ettől jószerivel meg is kímélem őket, mert eleget keresek ahhoz, hogy ez ne legyen más férfi terhe, és nem várom el, hogy leüljön leckét írni az én gyerekemmel, akkor se kapnak a lehetőség után.

 

Mert olyankor az időre féltékenyek, amit  a gyerekekkel töltök.

 

A férfiak ugyanezt más megvilágításban látják.....

 

András két évet élet egy fiatal anyukával, akinek egy öt és egy három éves kislánya van.

"Szinte még kisbaba volt Vivien, amikor megismerkedtem Zsuzsával. Nagyon tetszett nekem Zsuzsa és láttam, mennyire magára maradt, mennyire védelemre szorul. Kellett neki nagyon a férfikéz, a férfi erő és gondoskodás. Odaköltöztek hozzám, nekem nagyobb a lakásom, és szerintem hősiesen viseltem a megpróbáltatásokat. Hogy csupa morzsa a szőnyeg és Zsuzsának ez természetes. Hogy csokitól maszatos a fehér kanapé, hogy a nagybbik gyerek a féltett gyerekkori játékaimat is földhöz veri. Hogy nincs elég ideje rám a páromnak, hogy munka után nem jóízű beszélgetések vártak rám, hanem egy ideges nő, akit addigra kiborítottak a saját gyerekei.....

Bocsánat, én ezt meguntam. Két év múlva szakítottunk, és addig, amíg Zsuzsa nem talált magának megfelelő albérletet, én költöztem el a saját lakásomból. Fél évet vártam, hogy visszakaphassam az életem."

 

Ha vannak hasonló tapasztalataitok, meséljétek el nekünk!

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei