Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Majd hívlak Édes....

Majd hívlak Édes....

Várhatod?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Az elaő találkozás utáni reggel a legizgalmasabb.... határkő, hogy lesz e folytatás. A "majd hívlak" ígérete megvalósul vajon? Vagy csak szöveg volt, ámítás, kihátrálás, sunnyogás.... és ő aztán biztosan nem hív soha többet. Vagy, ahogy néhány társkeresővel megesett már, pár hét után jelentkezik be ismét: "randi, tali, kávé?".

 

Mintha mi sem történt volna, újra jönne, leporolna, eltöltene pár órát újra velünk. Unaloműzésből és mert van annyira modortalan, hogy azt is elfelejtse, mit ígért és kinek. Vagy összecseréli a neveket, és nem is emlékszik már rá, mikor látott először és utoljára minket.

Azért felhívja a számot és gátlástalan.

 

Szerintem ne hívjon az Édes, csak ha komolyan veszi érzéseinket.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei