Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ezért nem akarja a párod a szexet

Ezért nem akarja a párod a szexet

Nincs nagy baj...

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Ragozhatjuk sokáig és dőlhetnek a szakszavak annak elemzése során, hogy miért mondott nemet a párod az esti felkérésre.

 

Néha azonban hétköznapi okok vezetnek a NEM-hez, például egy kicsúszott, buta, nem a helyzethez illő szó. Például tettél valami kellemetlen megjegyzést az ebédre. Szóba hoztad az exét, vagy szóba került a te exed. Nem vetted észre, hogy fodrásznál volt (vagyis figyelmetlen voltál), ráreccsentél, mert ügyetlenül parkolt. Hangosan álmodozott egy téli tengerparti útról, te meg éles hangon helyreigazítottad, mert ÚGYSE lesz pénzetek utazni.

 

Nem küldtél neki egész héten egy darab nyomorult sms-t, a táskádba csempészett csokit meg nem vetted észre. Nem hívtad fel miatta kedvesen és szerelemmel teli hangon, ráadásul így bele is olvadt a táskába.... súrolhatta fél délután, hogy eltüntesse a nyomait.

Nem vetted észre szép gesztusát, hogy kiváltotta a horgászengedélyed, pedig máskor inkább dünnyög, ha horgászni mégy....Rendet rakott a szerszámos ládádban, de te nem arra figyeltél fel, hanem szitkozódtál a fogaid között, mert hol a francba van a hatos csavarhúzó?

 

Egész nap súrolta  a lakást, estére kimerült, olvasni akart, te meg megkérdezted nem hozna e neked egy sört? Persze hozott, de azért rosszul esett neki, hogy NEM ajánlottad fel Te neki a szolgálataidat. Például, hogy megmasszírozod a lábát.

 

Elvárások, figyelmetlenség, kellemetlen szavak..... apróságok..... figyelni kell jobban, figyelni kell nagyon úgy hiszem. Nem csak a szex miatt.

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei