Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ez állhat a féltékenység mögött

Ez állhat a féltékenység mögött

Félelmetes érzések....

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Azokban a kapcsolatokban, ahol a féltékenység felüti a fejét jellemzően a féltékeny fél személyiségében lehet megtalálni az okokat.

 

Rendszerint alacsony önértékelés, sérülések, önbizalomhiány áll a háttérben és mindez kétségbeejtő szituációkat okozhat a kapcsolatban. A másik fél rengeteg haragot és bántást kénytelen lenyelni és egy idő után nagy valószínűséggel betelik a pohár, és a féltékeny fél éppen azt idézi elő, amitől a legjobban retteg - magára marad.

 

Néha azonban a sérülések mentén is de jogos a féltékenység, mert a bizalom megtört a kapcsolat kezdetén, egy sérült énképpel rendelkező személy pedig szakember segítsége nélkül egészen biztos, hogy nem tudja újraépíteni a másik felé a bizalmat. Borítékolható a kapcsolat veszte.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei