Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Levadászott erotika

Levadászott erotika

Így lövitek ki a szexet

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Amikor nem annyira jó a szex, mint amennyire szeretnétek, érdemes a másik hibáztatása helyett felmérni, hol is csúszhat el a dolog. Lehet csak apróságokon múlik, vagy mert máshol van a fókusz....

 

1. Néha éppen benned van az az apró kis hiba..... nem érzed, látod eléggé szépnek magad és ezt érzi partnered is. Hogy vonzódjon hozzád, ha te se látod szépnek magad?

 

2. Akad gond a hüvely állapotával. Hüvelyszárazság vagy kezdődő gombás fertőzés.... bármi az oka a kellemetlen állapotnak, érdemes tenni ellene. A tökéletes PH és a nedves hüvely alapfeltétele a jó szexnek.

 

3. Túl közel van a gyerekszoba, párod (vagy te magad) esetleg attól féltek, hogy meghallják szexcsatáitok zaját. Nem tudjátok elengedni magatokat.

 

4. Depresszió, túlzott aggodalmaskodás. Az élet nem tökéletes, és akad mindig majd megoldásra váró feladat, e miatt azonban kár lenne lemondani a szex gyönyöreiről.....

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei