Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Lépések, hogy bevonzd a szerelmet

Lépések, hogy bevonzd a szerelmet

Engedd magadnak a csodát!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Tisztában vagy vele, hogy nem is olyan sokára bekopogtat majd a szerelem az ajtódon. Ez jó, sőt nagyon is örömteli a dolog, de akár fel is gyorsíthatod a dolgot néhány apró trükkel.

 

Esetleg, ha nem is lesz gyorsabb a folyamat, az önismeretedet egyértelműen mélyíthetik a következő gondolatok:

 

1. Vedd számba erősségeidet. Miért is vagy szerethető, esetleg melyek azok az apró hibák, amelyeken érdemes változtatnod.

 

2. Végre tedd azt, amit mindig szerettél volna.... amikor kaput nyitsz álmaidnak és engeded, hogy megtörténjenek a a számodra régóta tetsző dolgok, azzal kaput nyitsz a szerelemnek is.

 

3. Vizsgáld felül eddigi kapcsolataidat, tanulj a hibákkal.

 

4. Bocsáss meg önmagadnak, rehabitáld magad, ha nem kell a teljes felelősséget hárítani, legalább légy objektív.

 

5. Soha nem mond, hogy soha.... hogy neked csak a magas barna, vagy akinek nincs még gyereke..... nem tudhatod kit küld feléd a sors.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei