Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Szertartások a kapcsolatban

Szertartások a kapcsolatban

Idő, idő, idő

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Lehet örökké rohanni, fejvesztve kapkodni, soha rá nem érni a másikra..... de minek. Egy kapcsolat megélése, fenntartása időt kíván, odafigyelést. Apró kis gesztusokat, hosszas ölelést. Szertartásokat, amelyek lehetnek más kapcsolatban is, de olyanok, mint a miénkben.... soha.

 

A kapcsolatot, az összetartozást erősíti például a reggeli kávézás öröme. Amit akár még ketten, közösen az ágyban iszunk meg. Láb lábhoz ér, közös a takaró, forró a kávé, és ömlik be a fény az ablakon. Közben lehet beszélgetni, feladatokat egyeztetni, vagy csöndben lenni és élvezni egymás társaságát. Hiszen utána úgyis órákig más felületen zajlik az élet, más ingerek érnek minket, más energiák. Kell a reggeli indítás, a meleg takaró alatti lábkulcsolgatás, a kávé íze, vagy a csók, amit előtte, közben válthatunk.

 

Ilyen egyszerű a dolog... de lehet mellette ezer apróság: visszaszaladás még egy pusziért, ablakból kidobott puszi, integetés (pontosan ötször), ugyanabban az időpontban elküldött szeretlek sms.

 

Bármi, ami csak a miénk, és az is marad.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei