Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Megcsaltak?

Megcsaltak?

Fejlődhetsz tőle!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A hűtlenség fájdalmas élmény, amely lerombolhatja a teljes életed. Tudatos odafigyeléssel azonban akár a javadra is fordíthatod a dolgot. A lényeg, hogy próbálj meg építkezni belőle.

 

Itt van rögtön néhány mankó, ami segíti a helyzet elfogadását:

 

- Fontos tudni, hogy a megcsalás nem feltétlenül rólad szól. Nem TE vagy kevés, nem azért történt a dolog, mert nem jó a veled a szex..... de érdemes alaposan felmérni ezt a területet ömagadban. A megcsalás erre készetet majd. 

 

- Ne engedd, hogy földig rombolja önértékelésed - a hűtlenség persze azonnal földre dönthet. Nincs az a nő, aki a megcsalás után rögtön jó nőnek érzi magát... sőt, kemény lecke ez a nőiességnek. De elég erős vagy ahhoz, hogy ezen túllépve sokkal erősebb légy, magabiztosabb, olyan női energiák ébredhetnek benned, amelyeknek a létezéséről sem tudtál.

 

- Akár megbocsátasz párodnak és élitek tovább az életeteket, akár nem, a helyzetet el kell fogadd. Mert megtörtént, nem lehet visszaszaladni az időben. Nem lehet kiradírozni a történteket. Mit tanulhatsz a helyzetből? Az elfogadás művészetét, toleranciát és ha elég erős vagy, akkor megbocsátást is.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei