Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Útkeresés - társkeresés

Útkeresés - társkeresés

Csillagainkban a hiba?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Keressük úton - útfélen. Kanyargunk jobbra, kanyargunk balra. Hibákat követünk el. Rossz emberre mondunk igent. Pazaroljuk erőnket, pazaroljuk hitünket és áltatjuk magunkat sokat. Ilyen a párkeresés. Türelem kell hozzá, elszántság és remény, hogy az a másik igenis megérkezik, bekopogtat, ránk mosolyog és azonnal tudni fogjuk: mi ketten az idők végezetéig együtt maradunk.

 

Csak a görcs múlna már el, ez a mindenáron akarás, a magány vesszőfutása, a más - boldognak tűnő párok látványának - könyörtelensége.....

 

Pedig, hinnünk kell abban, hogy a csillagok már elindították felénk azt a másikat, már úton van ő maga is, és keres minket. Nem szabad feladni a reményt:)

 

Fotó: Shutterstock

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei