Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Erotika - cset

Erotika - cset

Szabad a vásár a szavakkal?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nincs veszély, nem kell "védekezni", nem okoz fájdalmat mégis van "kelégülés". Vagy mégsem, csak játék a szavakkal 

 

Játék a másik érzékeivel, lelkével: ez a szexcset. 

 

Mégis lehet gond belőle, ha a felek valamelyike, azt hiszi, ez jövőbe mutató kommunikáció és többet remél a párbeszédtől, mint amit az a beszélgetés adni tud. Sokan hiszik, ha ezen területen könnyedén nyitnak és adnak, a másik fél majd megismeri őket, lendületet vesz a kapcsolat.... és hát miért is baj, ha az intimitásba ennyire egyszerű módon engedünk betekintést egy "idegennek".

 

A VOUS cikke válasz a kérdésre.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei