Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Agresszió helyett

Agresszió helyett

A párkapcsolati erőszak ellen

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Se a lelki, se a fizikai bántalmazás nem lehet elfogadott és nem s elfogadható a párkapcsolatokban.

 

A statisztikák szerint a bántalmazást 95%-ban a nők szenvedik el, ugyanakkor a párkapcsolatban élő férfiak nagy többsége NEM bántalmazza partnerét. 

 

Vagyis bár a férfiak jelentős része nem él vissza testi erejével párjával szemben, a társadalmi elfogadottsága a nők elleni erőszaknak, még mindig jelentős:

 

"A pénz számolva a nő verve jó" üzenete még mindig mélyen gyökerezik a közösségben. Pedig FÉRFIKÉNT sokat lehet tenni ellene.

Szerintünk ez az igazi FÉRFIAS viselkedés:

 

- Személyes példamutatással - ha egy férfi soha nem bántalmazza kedvesét, akkor  nagy valószínűséggel a csemete is hasonlóan bánik majd párjával.

 

- Személyes kiállással, amikor nem marad csendben, ha azt látja, hogy egy ismerőse bántalmazza a párját... 

 

- Kommunikációval - nem veszi tréfára a dolgot, ha a munkahelyen vagy baráti tásaságban a nők kárára ezzel szórakoznak, vagy fenyegetőznek a férfiak. Ha azonnal és nagyon határozottan nem tetszését fejezi ki.

 

- Segítségnyújtással: ha ismer olyan nőt, aki bántalmazást szenved el, akkor felajánlja segítségét anélkül, hogy az áldozatot hibáztatná.

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei