Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Azt gondolom, most nem mondtál igazat….

Azt gondolom, most nem mondtál igazat….

Megérezhető a hazugság?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A legtöbb nő megérzi, ha párja titkol valamit előle, ha ködösít, ha valami nem stimmel a kapcsolatban.

 

Sokszor teljesen ártalmatlan a dolog, és egyszerűen csak meg akarja magának őrizni apró stiklijeit a férfi (többet költött, mint amenniről beszámolt, volt egy sportfogadása, ami nem jött be, túlóra helyett beült valahova a haverokkal). Nem is kell mindig tudni, merre van, mit művel éppen a párod, de ha egy harmadik csúszott be közétek, annak is hasonlóak a jelei. Eleinte.

 


Később már talán el se lehet kerülni az árulkodó jeleket,  az éjjeli,  hajnali  furcsa sms-eket (csak a bank volt édes, mostanában ilyen későn jön a az értesítő), vagy éppen a bűntudatot a szemében, amikor rajtakapod egy olyan hívás, üzenetküldés közben, amiről nem akarta, hogy tudj.

 


Az apró kis stiklik után kár nyomozni, csak árkot ásol kettőtök közé az örökös kontrollal, de ha azt gyanítod, a párkapcsolat került veszélybe, nem árt résen lenni, és ha a szituáció úgy kívánja, akkor higgadtan, vádaskodás nélkül mondd el, mit tapasztaltál, és kérj őszinte magyarázatot a szokatlan jelekre.
Lehet, nem mond majd igazat? Lehet, de a nyitásod után vagy óvatosabb lesz, vagy gyorsan lezárja a még lángra se kapott kapcsolatot, mert a tiétek annál sokkal fontosabb.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei