Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Szerelem szimbólum

Szerelem szimbólum

Tetovált összetartozás

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Az édes összetartozásnak ezernyi szimbóluma lehet. Ugyanolyan színű fürdőlepedő, ékszerek, kettétört kulcstartó, hasonló bögrék.

 

Aranyos kis jelképek, amelyek használata örömet szerez.

 

Hasonló érzéseket kelthet a közösen választott tetoválás is, amelynek figurája esetleg feleződik, és csak úgy adja ki az egész mintát, ha a pár tagjai egymáshoz érnek.

 

Egyre többen választják karikagyűrű helyett a tetovált gyűrűt is, amely el nem hagyható, mindig szem előtt lévő jelképe a szerelemnek.

 

Nem mindegy azonban, hogy a tetoválás mit üzen valójában, és hogy elég erős e az elköteleződés a másik felé. Nagy teher ugyanis a bőrünkön viselni esetleg valaki nevének a betűit, ha az már nem tartozik hozzánk, vagy olya fél madárszárnyat hordozni, amelynek a párja már 'elrepült"

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei