Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Baráti szakítás

Baráti szakítás

Amikor ragadós a baj...

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Néha a baj csak úgy berobban a kapcsolatba, és a katalizátor sokszor nem más, mint a minta.

 

Amikor rálátásunk van barátaink életére, és a közüttük lévő feszültség hatással van a mi kapcsolatunkra is.

 

Nem azért lesz konfliktus, mert ők veszekednek vagy szakítanak, nem is azért, mert állást foglalunk a felek között, hanem mert a feszültség felszínre hozhatja azokat a problémákat, amelyek addig elrejtve, de a mi kapcsolatunkban is jelen voltak, vannak.

 

Csak éppen jól takargattuk azokat, a barátok konfliktusa viszont rámutat, kiereszti a szellemet a palackból, többé nem lehet szemet hunyni a dolgok felett. Főleg nem úgy, hogy látjuk, hiába a takaragatás, ha náluk szakításhoz vezetett a dolog, nálunk sem szabad többé szőnyeg alá seperni. Hátha megoldható. Ez azonban nem megy probléma nélkül. Érdemes nekilendülni, érdemes felvállalni, ha már kibukott, ha felszínre kerültek a gondok, hátha okosabban kezeljük majd, mint barátaink tették.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei