Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Jövőkép - az álmok útjain

Jövőkép - az álmok útjain

Meddig maradunk együtt?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Komoly kérdés, hogy működhet e hosszú távon az a kapcsolat, ahol nem kovácsolnak közös terveket a felek, ha nincs közös cél, ha az együttélés csak a máról szól.

 

Sokszor azzal érvelnek a kapcsolatban élők, hogy pénz nélkül nem lehet álmodozni, örülnek ha megélnek egyik napról a másikra, nem akarnak, nem tudnak hosszú távra tervezni. Pedig a közös célok nem feltétlenül pénzfüggőek.

 

Lehet az, ha utazás, nyaraló, kocsivásárlás a cél.... de akkor, amikor egy közös tanulásról van szó, egy-egy rendszer megismeréséről, vagy egymás megismeréséről, (esetleg) fejlődő önismeretről, akkor az nem mérhető pénzben. Amikor az egyik fél "tanítja" a másikat, beavatja abba, amit ő ismer és képvisel, amikor a másik "családba kerülhet", integrálódik, elfogadja párja gyerekeit, múltját és a számára fontos dolgokat... akkor az építhet közös jövőt.

 

A luxusnyaralás nem feltétlenül.....

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei