Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Kutyavilág

Kutyavilág

Mindenki a saját ágyában?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Kényes kérdés, hogy egy új kapcsolat esetén mi történjen a kutyával, aki addig a legtermészetesebb módon aludt a gazdival. Mert megszokta, mert számára természetes, hogy falkában alszik, mert gazdája megengedte neki, hogy bármikor felugorhat az ágyba, bújhat. Mert azt szokta meg, hogy ott a helye.Ott érzi magát biztonságban.

 

Erre jön valaki, aki új szabályokat vezetne be, és nem azért, mert nem szereti az állatokat, csak éppen nem óhajt osztozni az ágyon a gynegéd pillanatokban.....

 

Kevesen gondolják át, hogy komoly párkapcsolati buktató lehet a kutya (macska) jelenéte, ha az állat TÚL hangsúlyos szerepet töltött be addig a gazdi életébe és olyan jogokat élvez, amely szokatlan lehet az új kedvesnek. 

 

Van az a helyzet, amikor választani kell és értelemszerűen a párkapcsolat kerülne ki győztesen a viadalból. De nem mindig. Van az úgy, hogy mégsem. Lehet érdemes előre gondolkodni és úgy nevelni az ebet, hogy minden ragaszkodásunk mentén is érezze, hogy mindenkinek, embernek, állatnak is a saját ágyában van a helye.

 

Fotó: Pixabay.com.

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei