Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Extörlés

Extörlés

Online kicsapongások helyett

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Hiba hiba hátán, amikor szakítás után, akár méhecske a mézre, úgy szálldosunk vissza az ex közösségi profiljára. Csak még egy kis "mérgező" nektárért.... pedig tudjuk, édességével elcsapjuk a hasunk, fájni fog mindenünk.

 

Nehéz dolog a lezárás, és a virtuális lehetőségek még nehezebbé teszik, hiszen szinte kérleli a már majdnem felejtőt, hogy kattintson újra meg újra az oldalra. Leskelődni. Új fotókat nézegetni és ahhh... igen, posztolt valamit a szerelemről. Nem nem rólunk szól a poszt. Sőt, egy ÚJ szerelemről. Másról. Boldog. Boldogok. Fogják egymás kezét. Süt a Nap. És ahh, a közös, kedvenc padunkon ülnek....

 

Na pont ezért a visszacsászka, hogy fájjon. Mert hiába a szakítás egyfelöl, ha a másik fél még nem engedett. Ha engedjük, hogy fájjon, ha még zajlik a siratás....

 

De lehet így új életet kezdeni? Új kapcsolatot?

 

Nem lehet, ideje kitörölni végleg a kedvest. Virtuális térben és a valóságban is. És esélyt adni az újnak. Így kerek a történet. De előtte sirassuk meg, és engedjük szabadon.

 

Fotó: Pixabay.com

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei