Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / A szakítás szárnyakat ad?

A szakítás szárnyakat ad?

Repülés és tanulás

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A szakítás - teljesen mindegy melyik fél kezdeményezte - trauma a kapcsolatban élők számára. Mert valami véget ér. Valami olyan, aminek annak idején bizalmat szavaztak, voltak közös álmok, közös tervek. A szíkítással nem csak a jelenlegi helyzet sérül, de a jövőkép is rommá válik.

 

Szakítani tehát nehéz és fájdalmas történés, és még nehezebb annak, aki nem akarta azt a szakítást, aki még reménykedett, beleadott mindent, aki foggal - körömmel harcolt a lehetetlenért. Annak a félnek nehéz elhinni, hogy a szakítással bekövetkező szabadság jó lehet, hogy az szárnyakat növeszt, hogy sokkal jobb jöhet.

 

A VOUS cikke is ezzel a szárnyalással foglalkozik. Olvassátok megértéssel!

 

Fotó: Pixabay.com

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei