Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Fóbiák, félelmek, szorongás

Fóbiák, félelmek, szorongás

Vetkőzd le!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Bárkit kínozhat indokolatlan félelem. Félelem póktól, beszédtől, madártól, magasságtól, mélységtől, bezártságtól, tűtől.

 

A legrettenetesebbek persze azok, amelyek egy hétköznapi helyzetet is problémássá tesznek, mert például a tűtől való félelem a szükséges egyészségügyi beavatkozásokat is megakadályozhatják.

 

A fogászati fóbiában szenvedők szociális helyzete is sérülhet, hiszen hiába lenne szükség fogászati kezelésre, a beteg annak ellenére nem fordul orvoshoz, hogy fogainak állapota azt kifejezetten indokolná. Inkább szenved, takargatja romló fogait, nem megy társaságba és nem keres párkapcsolatot sem, hiszen a fogsor egészséges állapota teljesen jogos elvárás egy lehetséges partner részéről.

 

A fóbia nem szűnik meg magától, annak feltárása és kezelése szakember segítségét igényli, érdemes mielőbb összeszedni a bátorságot ehhez.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei